Nieuwe single Quido van de Graaf & Kimberly Fransens: Dit Is Waar Ik Moet Zijn

Het is niet de eerste keer dat de muzikale wegen van Quido van de Graaf en Kimberly Fransens zich kruisen. Ze kwamen elkaar in 2019 tegen bij The Voice en er was direct een klik. Een samenwerking die nu een vervolg krijgt met hun duet ‘Dit Is Waar Ik Moet Zijn’.

Voor zowel Quido als Kimberly is het duet ‘Dit Is Waar Ik Moet Zijn’ een logisch vervolg op hun eerdere samenwerking bij The Voice. Zij zijn elkaar in de jaren daarna niet uit het oog verloren, zo laat Kimberly weten: ‘Onze band is heel goed, ik mocht zelfs de openingsdans op zijn bruiloft zingen, dat was heel bijzonder. Ik hoefde dan ook geen moment te twijfelen toen Quido mij vroeg of ik het duet met hem wilde opnemen.

Quido: ‘Dit nummer van Billy Dans, Hansen Thomas & The Companions viel mij tijdens een schrijfsessie meteen op. Het is een echte powerballad waarin wij onze vocale kwaliteiten optimaal kunnen laten horen en tegelijkertijd vond ik het liedje heel geschikt voor een duet’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *