Quido van de Graaf opnieuw naar Escape Amsterdam

Quido van de Graaf heeft vandaag een show in Escape Amsterdam aangekondigd op zondag 6 oktober 2024. De zanger stond vorig jaar ook al voor een uitverkochte zaal in Escape Amsterdam. Tickets voor de show gaan woensdag 17 januari om 10:00 in de verkoop via de website van Quido van de Graaf.

Mooie herinneringen bewaart Quido van de Graaf aan zijn concert vorig jaar in Escape Amsterdam. De zanger stond voor een uitverkochte zaal en naast dat zijn publiek laaiend enthousiast was, genoot hij zelf ook van de eerste tot de laatste minuut. Direct na het concert begon Quido te dromen over een vervolg en kan de zanger nu bekend maken dat een concert in Escape Amsterdam voor 2024 wederom op de agenda staat.

Quido van de Graaf : “Dit grote feest wil ik nog een keer beleven en samen met mijn band zijn we van plan om opnieuw het dak eraf te spelen. Al mijn eigen nummers komen voorbij, maar ook de welbekende covers. We maken er weer een complete feestavond van inclusief een pre- en een after party.”

===========================================
Quido van de Graaf – Live in Escape Amsterdam
Zondag 6 oktober 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *