Quido van de Graaf in Escape Amsterdam

Quido van de Graaf daagt zichzelf opnieuw uit door op zondag 8 oktober 2023 een concert te geven in Escape Amsterdam. Een avondvullende show live met zijn band. De kaartverkoop van het concert is nu gestart via www.quidovandegraaf.nl

De zanger mag met trots en plezier terugkijken op zijn activiteiten van de afgelopen jaren. Zijn laatste concert in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag was een mega succes. Dus neemt Quido nu de volgende stap en gaat hij naar Escape Amsterdam. Verder reisde hij het laatste half jaar heel Nederland door als gast-act in de tour van Tino Martin en bracht hij diverse singles en een live album uit.

Quido van de Graaf: “Dit wordt mijn grootste concert tot nu toe en dat is voor mij zeker een grote uitdaging. Dit keer gaat het iets anders dan bij mijn voorgaande concerten. Geen theater opstelling, maar het wordt een concert met staanplaatsen. Eerlijk gezegd geeft dat mij nu al wat extra spanning, maar daar houd ik van en houdt mij scherp. Al met al een complete avond uit en ik kan niet wachten om iedereen te ontvangen in Escape Amsterdam. Ik kijk er nu al naar uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *