Nieuwe single Quido van de Graaf: Kamer 502

 Wat een volume en wat een bereik! Op de nieuwe single Kamer 502 van Quido van de Graaf is het overduidelijk: deze zanger heeft alles in huis om een dijk van een hit te scoren met Kamer 502. Herkenbaar en toch ook zo vernieuwend en eigentijds. “Juist door de tekst in combinatie met de melodie is dit een heel mooi nummer geworden waar ik helemaal achter sta. Het verhaal over een man op een hotelkamer mag dan niet autobiografisch zijn, zeker is dat menigeen zich in zo’n situatie herkent. In Kamer 502 kan ik mijn zangkwaliteiten presenteren zoals ik dat het liefste doe. Voor de volle honderd procent of misschien wel duizend procent ben ik ervoor gegaan.” De single is geproduceerd door Bas van de Heuvel en geschreven door een collectief van maar liefst vijf mensen die hun sporen in het vak al verdiend hebben (Billy Dans, Yves Lasally, Hansen Thomas, Jean Felipe Ansjeliena en Rushan West).

Voor Quido kan het jaar toch al niet meer stuk, behalve een overvolle agenda kijkt hij ook met grote trots terug op zijn uitverkochte concert in de Koninklijke Schouwburg van Den Haag. “Het was op 13 oktober 2022, maar het voelt nog als gisteren. Die adrenaline ben ik nog steeds niet kwijt. Wat een feest, wat een succes. Mijn fans hebben zo genoten en ik ook. En met het gastoptreden van Ruth Jacott was het een avond die ik nooit zal vergeten. Het concert is opgenomen en verschijnt binnenkort op Spotify.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *