Single ‘Ik Zal Er Altijd Voor Je Zijn’ als voorproefje op release live-album Quido van de Graaf

 Op 13 oktober 2022 gaf Quido van de Graaf een concert in de Koninklijke Schouwburg in zijn geboortestad Den Haag. Het werd de grootste show uit de carrière van de zanger, nadat hij eerder in 2019 (voor de coronacrisis) de schouwburg in Amstelveen uitverkocht. Tijdens het concert bracht hij voor het eerst het nummer “Ik Zal Er Altijd Voor Je Zijn” live ten gehore, dat speciaal mede door hem is geschreven voor zijn dochtertje. De single ‘Ik Zal Er Altijd Voor Je Zijn’ is een voorproefje op de release van de live-registratie van dit concert dat op 27 januari 2023 gepland staat.

Pre-save hier alvast het album van “Live In Het Theater (Den Haag)”: https://lnk.fu.ga/quidovandegraaf_liv…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *